Η παρουσίαση του Μάρκο Αντρέ Τζορό Κπόλο Τον Μάρκο Αντρέ Τζορό Κπόλο…

Η παρουσίαση του Μάρκο Αντρέ Τζορό Κπόλο

Τον Μάρκο Αντρέ Τζορό Κπόλο παρουσίασε σήμερα ο Αστέρας Αμαλιάδας. Τον Μάρκο Τζορό καλωσόρισε και παρουσίασε ο μεγάλος χορηγός του Αστέρα (ΑΒ Food Market), Χρήστος Μπεβούδας. Ο κ. Μπεβούδας ανέφερε: «Είναι για μένα χαρά και τιμή να παρουσιάζω έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή. Πρέπει να συγχαρώ όσους εργάστηκαν για να ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία μεταγραφή και να ευχηθώ όσο πιο σύντομα ο Αστέρας μας να πετύχει τους στόχους του».

Ο Μάρκο Τζορό, ξεκίνησε λέγοντας ότι οι στόχοι του είναι να φτάσει με τον Αστέρα ψηλά, όσο πιο ψηλά γίνεται. Στη συνέχεια, περιέγραψε το πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση αυτή τη στιγμή στην ομάδα, ενόψει του κρίσιμου αυριανού παιχνιδιού στο Άργος: «Κάθε ομάδα έχει ένα στόχο και δεν είναι εύκολο να τον πετύχεις. Φθάνοντας εδώ γνώριζα ότι ο Αστέρας έχει ένα στόχο. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο. Δυσκολίες να πετύχει το στόχο της συναντάει και η Μπαρτσελόνα, ή η Ρεάλ Μαδρίτης. Για να φτάσουμε λοιπόν στο στόχο μας, θα πρέπει να παλέψουμε. Να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι, όπως για παράδειγμα αυτό που συνάντησα εδώ στην Αμαλιάδα. Να είμαστε στην ομάδα μια οικογένεια. Έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την άφιξή του στον Αστέρα, ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος που έφτασα σε αυτή την ομάδα. Συνάντησα ωραίους ανθρώπους, τον Βαγγέλη, τον πρόεδρο, τον κόουτς, τους συμπαίκτες μου. Είναι ακόμα μια ευκαιρία για την καριέρα μου. Δεν έχει σημασία αν είσαι σε μια μεγάλη η μια μικρή ομάδα. Σημασία έχει να κάνεις ευτυχισμένους τους ανθρώπους που σε περιστοιχίζουν».

Για την πιο ξεχωριστή στιγμή της πλούσιας καριέρας του, ανέφερε: «Όταν παίζεις ποδόσφαιρο, όλες οι στιγμές είναι σημαντικές. Από την καριέρα μου μπορώ να ξεχωρίσω τη στιγμή που χρειάστηκε να μείνω εκτός δράσης για ένα χρόνο. Ήταν σημαντικό ότι επέστρεψα στο ποδόσφαιρο. Κάθε στιγμή που επιστρέφεις στο ποδόσφαιρο είναι ιδιαίτερη. Και τώρα ακόμα, το ίδιο συμβαίνει».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα μείνει και το καλοκαίρι στην ομάδα, εφόσον όλα πάνε καλά, απάντησε: «Δεν κάνω σχέδια για το μέλλον. Για την ώρα σκέφτομαι το παρόν. Για το μέλλον, αποφασίζει ο Θεός».

Σχόλιο για τη σπουδαία μεταγραφή, έκανε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Βαγγέλης Αγγελής, ο οποίος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Μπεβούδα, αλλά και τον πρόεδρο του Αστέρα Κώστα Νικολόπουλο: «Ο νομός Ηλείας γνωρίζει πολύ καλά την αγάπη που δείχνει ο κ. Μπεβούδας στον αθλητισμό. Είναι πολύ τυχεροί οι άνθρωποι στον Πανηλειακό που τον έχουν. Τον έχουμε όμως και εμείς δίπλα στην ομάδα μας. Το αποδεικνύει σε μένα προσωπικά και στην ομάδα συνέχεια έμπρακτα. Και εγώ να ευχαριστήσω τον πρόεδρο. Η κίνηση να φέρουμε τον Μάρκο στην ομάδα μας ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι μόνο ότι υπήρξε μεγάλος παίκτης, αλλά είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Το μυστικό δεν είναι να φέρνεις μόνο μεγάλους παίκτες, αλλά να φέρνεις και μεγάλους ανθρώπους, σε καρδιά και χαρακτήρα. Είναι τιμή μας να τον έχουμε κοντά μας, εδώ στα αποδυτήρια της ομάδας».

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial