«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας» …

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Το δικό τους μήνυμα προς το φίλαθλο κόσμο της ομάδας του Αστέρα έστειλαν ο Σέικ Γκαντιάγκα και ο Άγγελος Μπαρδούσης ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής.

Ο Σενεγαλέζος μέσος, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά χθες και σήμερα, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θέτει υποψηφιότητα για μια θέση στην ενδεκάδα, ανέφερε για το ματς με τον Παναρκαδικό:

«Προετοιμαζόμαστε καλά για το ματς με τον Παναρκαδικό, όπου στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν. Ξέρουν ότι πλέον είμαστε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Και ο Παναρκαδικός επίσης είναι μια καλή ομάδα και τον σεβόμαστε φυσικά. Το πρώτο παιχνίδι ήταν ένα σκληρό ματς, με δυο γκολ στα τελευταία λεπτά. Αυτό είναι κατανοητό και πλέον πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας, γιατί έχουμε γίνει καλύτερη ομάδα.
Το τελευταίο μου μήνυμα, είναι προς τους φίλους της ομάδας. Να βρεθούν κοντά μας. Το έχουν κάνει μέχρι τώρα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Άλλοτε κερδίζεις, άλλοτε χάνεις και στενοχωριέσαι. Τώρα όμως έχουμε μπροστά μας ένα νέο παιχνίδι, ένα νέο στόχο και πρέπει να τον πετύχουμε».

Ο Άγγελος Μπαρδούσης από τη δική του πλευρά ανέφερε:

«Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα με στόχο μας τη νίκη, ώστε να συνεχίσουμε το καλό πρόσωπο που δείξαμε τον τελευταίο καιρό. Ο Παναρκαδικός είναι μια καλή ομάδα, η οποία στο πρώτο μισό έκανε πορεία Πρωταθλητισμού. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, όπως το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια στην έδρα μας, έτσι ώστε να διατηρήσουμε όσο μπορούμε τις ελπίδες μας για να τερματίσουμε ψηλά. Θα ήθελα πάλι ο κόσμος να είναι κοντά μας, όπως στο πρόσφατο παιχνίδι και ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Στη δύσκολη κατηγορία που παίζουμε, έχουμε ανάγκη τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας».

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial