Μεγάλη νίκη 2-0 επί του Παναρκαδικού …

Μεγάλη νίκη 2-0 επί του Παναρκαδικού

Σπουδαία νίκη σε βάρος του Παναρκαδικού σημείωσε ο Αστέρας, παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Επικράτησε με 2-0, παίζοντας πειθαρχημένα, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και να είναι πολύ καλά «διαβασμένος», προσαρμόζοντας το παιχνίδι του στις ανάγκες ενός αντιπάλου όπως ο Παναρκαδικός. Δυο γκολ σημείωσε ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης. Στο 7΄, με κεφαλιά, έπειτα από αδράνεια της άμυνα και στο 67΄, επίσης με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μπουτσικάκη. Ο Αστέρας είχε στο 12΄καλή στιγμή σε τετ-α-τετ του Σταθάτου και στο 16΄σουτ από τον Μπράβο που έφυγε άουτ.

Ο Παναρκαδικός, είχε πλασέ του Σαλαπάτα από τη μικρή περιοχή και τον Μπουζούρα να διώχνει πάνω στη γραμμή, στο 73΄, ενώ στο 76΄είχε σουτ με τον Καναβέτα που μπλόκαρε ο Καλλιακμάνης. Στο 82΄ο Γκρόσος έκανε τη σέντρα, ο Καναβέτας έκανε το σουτ στην κίνηση άουτ, ενώ στο 87΄ένα καλό σουτ από τον Καδά, έφυγε επίσης άουτ.

Αστέρας: Καλλιακμάνης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης, Τζορό (84΄Μαρκόπουλος), Μπράβος, Μπουζούρας, Κασάπης, Μπαρμπαρούσης (74΄Οντσβόγκ), Γκαντιάγκα (80΄Μελετίδης), Σταθάτος.

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Μέλλος (64΄Γιουκούδης), Καναβέτας, Αρώνης, Γκίτζιας (80΄Γκουγκούδης), Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Δήμος, Σαλαπάτας, Καδάς, Κολιόπουλος (56΄Γκρόσιος).

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial