Έπαιξαν μπάλα… για όλους! …

Έπαιξαν μπάλα… για όλους!

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αστέρα Αμαλιάδας ήταν αυτό το οποίο έκανε την αρχή, δείχνοντας το παράδειγμα, στην 1η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο σύλλογος, σε συνεργασία με τον σύλλογο «Δίνω Ζωή». Το σύνθημα ήταν «κερδίζεις, ό,τι ομάδα κι αν είσαι».

Νωρίς το απόγευμα, ο Λάζαρος Σέμος έφτασε πρώτος στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, ακολουθώντας και οι ποδοσφαιριστές, συνοδευόμενοι από τον γενικό αρχηγό Νίκο Θεοδωρόπουλο, τους οποίους καλωσόρισε ο Λεωνίδας Ρούμπας, μέλος του συλλόγου «Δίνω Ζωή».
Ξεκίνησε η αιμοδοσία, αφού συμπλήρωσαν το απαιτούμενο έντυπο. Και βέβαια, υπήρξε και ενημέρωση σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών και την εγγραφή νέων εθελοντών στην Παγκόσμια δεξαμενή, από τον σύλλογο «Δίνω Ζωή» & το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας.

Ο Αστέρας γράφτηκε στο εθνικό μητρώο αιμοδοτών προκειμένου να συνεργάζεται εύκολα με την υπηρεσία αιμοδοσίας για την διοργάνωση αιμοδοτικών δράσεων.
Την απόλυτη ικανοποίησή τους για την ενέργεια αυτή του Αστέρα, αλλά και για την επιτυχία που είχε η αιμοδοσία, εξέφρασαν οι ιθύνοντες του νοσοκομείου, το προσωπικό, οι άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού και τα μέλη του συλλόγου «Δίνω Ζωή». Οι παίκτες προσήλθαν ευδιάθετοι, καθώς ο Λάζαρος Σέμος του είχε δώσει ρεπό (γυμνάστηκαν το πρωί) και είχαν την ευκαιρία να βγάλουν και αναμνηστικές φωτογραφίες.facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial