Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές …

Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές

Και φέτος, όπως και πέρυσι, ο Αστέρας Αμαλιάδας κατέκτησε τον τίτλο του Παιδικού Πρωταθλήματος ΦΑΡΜΑ. Οι μικροί βυσσινί με την ξέφρενη πορεία τους και φέτος, απέδειξαν την ανωτερότητά τους και νίκησαν στον τελικό τον Αίολο, αποδεικνύοντας ότι είναι η κορυφαία ομάδα της Ηλείας την τελευταία διετία.

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 34΄με πλασέ από τον Ζωγάκη. Οι παίκτες του Αστέρα ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και το επιβεβαίωσαν από το πρώτο λεπτό, έχοντας την πλήρη πρωτοβουλία στο παιχνίδι. Ακόμα και στην επανάληψη, όπου ο Αίολος ανέβασε την απόδοσή του, η ομάδα του Λύσσανδρου Τζαβάρα, έκανε καλή διαχείριση και θα μπορούσε να έχει φτάσει και σε περισσότερα από τα δυο τέρματα.
Στο 72΄, από σέντρα του Μαρκόπουλου, η μπάλα κατέληξε στον Κ. Γιαννόπουλο, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-0. Ο Αίολος μείωσε στο 78΄με πέναλτι του Καπόγιαννου και ξαναμπήκε στο παιχνίδι, αλλά ο Αστέρας κατάφερε να διατηρήσει τη νίκη.

Αίολος: Ανδρουτσόπουλος, Γιαννόπουλος, Γιαννικόπουλος, Ηλιόπουλος, Χριστόπουλος, Σκαρτσάρης, Κρόβα, Κρουστάλλης, Καπόγιαννος, Μιχαλόπουλος, Μονοκρούσος (46΄Μπακόπουλος).
Αστέρας: Βλάχος, Βασιλακόπουλος, Δ. Γιαννόπουλος, Σκάμπι (80΄Τζόκολα), Πυλαρινός, Μαρκόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Κ. Γιαννόπουλος, Κυριακόπουλος (59΄Αθανασακόπουλος), Αθανασούλης, Ζωγάκης.

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial