Φιλικό επιπέδου Σούπερ Λιγκ στις 30/8…

Φιλικό επιπέδου Σούπερ Λιγκ στις 30/8

Ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού θα δώσει ο Αστέρας στην Αμαλιάδα, την Τετάρτη 30 Αυγούστου. Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, λόγω της εβδομάδας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας, ο Παναιτωλικός θα φιλοξενηθεί στην Αμαλιάδα από τον Αστέρα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο τεχνικός της ομάδας μας Πέτρος Μίχος, θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα απέναντι σε έναν αντίπαλο υψηλότατου επιπέδου.

Ο Αστέρας Αμαλιάδας, θα μεταβεί στις 3 Σεπτέμβρη στον Βλαχιώτη, όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον τοπικό Αστέρα Βλαχιώτη, προσεχή αντίπαλο της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Επίσης, έγινε μια μικρή αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα και έτσι το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο για το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος, απέναντι στα Τρίκαλα, θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη (και όχι την Κυριακή) και θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρωταθλήματος. Ένα ακόμα δυνατό τεστ, απέναντι σε μια ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ.

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial