Καβακάς: «Στην επανάληψη παίξαμε αυτό που θέλουμε» …

Καβακάς: «Στην επανάληψη παίξαμε αυτό που θέλουμε»

Το γεγονός ότι ο Αστέρας ήταν καλός στο δεύτερο μέρος, οπότε άλλαξε και το σύστημα σε 4-4-2 επισήμανε ο Τίμος Καβακάς, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είναι ακόμα σε περίοδο δοκιμών.
«Το παιχνίδι χωρίζεται σε δυο μέρη. Στο πρώτο μέρος που ήμασταν κακοί, ούτε καν μέτριοι, αλλά κακοί. Και στο δεύτερο μέρος όπου είμαστε πάρα πολύ καλοί. Θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο. Θα ήθελα να συζητήσω το δεύτερο μέρος μόνο, καθώς το πρώτο μέρος είναι κάτι το οποίο θέλω να συζητήσω με τα παιδιά. Η ομάδα λοιπόν στην επανάληψη ήταν καλή, δημιουργική, επιθετική με πολλές ευκαιρίες, έτσι όπως το θέλουμε. Αλλάξαμε και το σχηματισμό μας, καθώς είμαστε σε μια περίοδο δοκιμών, αφού δεν έχουμε κάνει και πολλά φιλικά παιχνίδια. Είναι αλήθεια ότι ακόμα κάνουμε δοκιμές και θα δούμε πού θα καταλήξουμε μέχρι την 1η Οκτωβρίου, οπότε και ξεκινάει το Πρωτάθλημα. Θα γίνει και ένα σχετικό φρεσκάρισμα στην ομάδα, καθώς υπάρχει ένα φόρτωμα αυτό τον καιρό και πιστεύω ότι μέχρι τότε θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Με τη σειρά ο τεχνικός της Βάρδας Ηλίας Φωτόπουλος, μετά το παιχνίδι ανέφερε: «Για την ομάδα μου ήταν ένα από τα πιο σοβαρά τεστ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών για μια ώρα. Στη συνέχεια οι αλλαγές επηρέασαν στη συνοχή. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες, αξιοποίησε δυο ολιγωρίες και λάθη δικά μας και πήρε το παιχνίδι. Δεν λέει πολλά πράγματα για μένα το σκορ. Ήθελα να δω κάποια πράγματα ενόψει της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος και μερικά από αυτά τα είδα».

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial