Φιλική νίκη με ανατροπή στη Βάρδα …

Φιλική νίκη με ανατροπή στη Βάρδα

Ολική ανατροπή σκηνικού είχαμε στη Βάρδα, όπου οι «Βυσσινί» του Τίμου Καβακά σημείωσαν σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα ισχυρό και καλά οργανωμένο συγκρότημα όπως ο ΠΑΟΒ. Ουσιαστικά ο Αστέρας, έκανε τα πάντα στο δεύτερο μέρος, ανατρέποντας μέσα σε λιγότερο από είκοσι λεπτά το εις βάρος του 1-0. Βέβαια μέχρι τότε είχε δημιουργήσει κι άλλες κλασικές ευκαιρίες, σε ένα παιχνίδι όπου με εξαίρεση το μέτριο πρόσωπο του πρώτου μέρους, ο Αστέρας ήταν ανώτερος από τον αντίπαλό του, δημιουργώντας εφτά καλές ευκαιρίες, έναντι μιας του ΠΑΟΒ.

Στο 7΄, ο Τόρες έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Αρβανίτης έπιασε την κεφαλιά από ιδανική θέση, αλλά ο Καπούταγλης έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.
Στο 15΄είχαμε άνοιγμα του Τόρες δεξιά στον Μπαρμπαρούση ο οποίος από τη γωνία της μεγάλης περιοχής επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Ο ΠΑΟΒ άνοιξε το σκορ στο 34΄, έπειτα από εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, ενώ ο Γιώργος Πολίτης προσποιήθηκε απευθείας εκτέλεση, έστρωσε τη μπάλα στον Δημητρίου ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.
Στο 59΄, η σέντρα του Τόρες, κατέληξε σε κεφαλιά του Μπαρμπαρούση για να διώξει σε κόρνερ ο Κωνσταντινόπουλος.
Στο 69΄, κόρνερ του Κέρι από δεξιά, πλασέ του Μαρουκάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε σε νέο κόρνερ.
Στο 73΄ και έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ της Βάρδας, η μπάλα κατέληξε στον Μπανούση ο οποίος από τη γραμμή του άουτ σήκωσε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, εκεί που ο Μπαρμπαρούσης ομε κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 80΄ το πλασέ του Ρόβα από καλή θέση στη γωνία της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ. Για να φτάσουμε στο 90΄, σε μια γρήγορη αντεπίθεση του Αστέρα, άνοιγμα του Μαρουκάκη στα δεξιά στον Κέρι, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έγραψε το τελικό 1-2.

ΠΑΟΒ: Καπούταγλης (46΄Κωνσταντινόπουλος), Π. Πολίτης (89΄Σώκκαλης), Χούσα (86΄Κουργιαλάς), Δημητρίου, Σιδέρης (44΄λ.τ. Ανδριέλος), Λιόσης, Γ. Πολίτης (81΄Παλιάτσας), Νικολόπουλος, Μάζης (81΄Καρούτης), Μελετίδης (87΄Ράλλης), Κωνσταντινίδης (29΄λ.τ. Καλογερόπουλος).

Αστέρας: Καβουσάκης, Παπαδάκης (35΄Μπουζούρας), Μπουτσικάκης, Παπαδόπουλος, Αρβανίτης, Ρόβας (83΄Κασνέτση), Μπανούσης, Κυριάκος (46΄Κέρι), Μπουρντουζάν (46΄Μαρουκάκης), Τόρες, Μπαρμπαρούσης.

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial