Καβακάς: “Στην πρεμιέρα θα είμαστε πιο φρέσκοι» …

Καβακάς: “Στην πρεμιέρα θα είμαστε πιο φρέσκοι»

Η κόπωση των συνεχόμενων φιλικών έπαιξε σύμφωνα με τον Τίμο Καβακά καταλυτικό ρόλο, ωστόσο ο χρόνος πίεζε και τα παιχνίδια έγιναν ώστε να μπορέσει ο Θεσσαλονικιός τεχνικός να δει τις αδυναμίες της ομάδας του. Ας δούμε τί δήλωσε μετά το ματς με την Αχαϊκή:
«Ήταν για μας το τρίτο παιχνίδι μέσα σε οκτώ μέρες. Ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό. Γνωρίζαμε πάρα πολύ καλά ότι σε αυτό το παιχνίδι θα υπήρξε κούραση από τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που θέλαμε μέσα από αυτή τη διαδικασία των παιχνιδιών, ήταν να δούμε τις αδυναμίες μας. Τις γνωρίζουμε τις αδυναμίες μας και ευελπιστούμε ότι με τις προσθήκες τις οποίες έχουμε κάνει, σε δέκα δεκαπέντε μέρες θα είμαστε έτοιμοι. Παρά την κούραση τα παιδιά προσπάθησαν. Δεν προλαβαίναμε διαφορετικά να κάνουμε, διότι όταν μια ομάδα δυο βδομάδες πριν την πρεμιέρα κάνει τρία φιλικά, σημαίνει ότι τρέχει να προλάβει τον χρόνο.
Ένα φαινόμενο σύνηθες για μας είναι ο αντίπαλος να κάνει μια-δυο ευκαιρίες και να κάνει γκολ, εμείς να κάνουμε πέντε και να μη βάζουμε. Ξεκινάει πλέον η αγωνιστική περίοδος για μας. Ευελπιστώ ότι στην πρεμιέρα η ομάδα θα είναι πιο ξεκούραστη, συγκεντρωμένη, σοβαρή και θα μπορέσει να κάνει το ξεκίνημα που όλοι θέλουμε».

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial