Αγγελής: “Ώρα να ξεσηκωθεί ο κόσμος”…

Αγγελής: “Ώρα να ξεσηκωθεί ο κόσμος”

Ο πρόεδρος του Αστέρα Αμαλιάδας Βαγγέλης Αγγελής, με αφορμή την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας με τον Διαγόρα και το ιδανικό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Ο Αστέρας βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις στην ιστορία του. Δεύτερη σεζόν στη Γ Εθνική, μετά την άνοδό του και την παραμονή, έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις όλων των φιλάθλων. Ξεκίνησε ιδανικά , με 2×2 νίκες, είναι πρωτοπόρος στη Γ Εθνική και αν την Κυριακή νικήσει τον Διαγόρα θα είναι μόνος πρώτος. Έφτασε λοιπόν η ώρα του κόσμου. Όχι να “μιλήσει” ο κόσμος, όπως είθισται να λέμε. Αλλά να “ξεσηκωθεί” ο κόσμος. Την Κυριακή ο κόσμος του Αστέρα πρέπει να δώσει “βροντερό” παρών. Με τον τρόπο αυτό θα επιβραβεύσει την ομάδα για τη μεγάλη της νίκη στην Τρίπολη, όσο και θα της δώσει ώθηση να κερδίσει ακόμα ένα κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι.
Ο κόσμος την Κυριακή με την παρουσία του επιβραβεύει τη διοίκηση, τόσο την προηγούμενη, η οποία ανέβασε και καθιέρωσε την ομάδα στη Γ Εθνική και έθεσε τις βάσεις, όσο και την τωρινή διοίκηση, η οποία έχει κάνει υπερβάσεις σε όλα τα επίπεδα και έχει καταστήσει τον Αστέρα πρωταγωνιστή. Όλοι λοιπόν την Κυριακή να είμαστε στο γήπεδο. Δεν περισσεύει κανένας. Όλοι ενωμένοι μπορούμε πολλά. Το οφείλουμε στον Αστέρα, ο οποίος με όλους μας κοντά του, μπορεί να φτάσει ψηλότερα”.

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial