Αγγελής: «Σήμερα ο κόσμος του Αστέρα ξύπνησε» …

Αγγελής: «Σήμερα ο κόσμος του Αστέρα ξύπνησε»

Βαρυσήμαντες δηλώσεις για όλους και για όλα έκανε ο πρόεδρος του Αστέρα Βαγγέλης Αγγελής, μετά το νικηφόρο παιχνίδι σε βάρος του Διαγόρα. Ο κ. Αγγελής, αναφέρθηκε στον κόσμο, ο οποίος είχε έντονη παρουσία, υπογράμμισε ότι με τον Τσικλητήρα θα πρέπει να είναι ακόμα περισσότεροι, μίλησε για τις εγκαταστάσεις και την υποχρέωση που έχει η δημοτική Αρχή να συντηρήσει και να βελτιώσει τα γήπεδα, μίλησε για την ομάδα και το μακρύ δρόμο που έχει ακόμα, για τον Τίμο Καβακά, αλλά και για την πολλή σημασία που έχει να σταθούν όλοι, παράγοντες, φίλαθλοι, κοντά στην ομάδα και στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει:
Αναλυτικότερα ο Βαγγέλης Αγγελής, είπε:
«Η καρέκλα στην οποία κάθεται ο Βαγγέλης Αγγελής είναι πολύ βαριά. Έχουν καθίσει σε αυτή πριν από μένα άνθρωποι με πολύ μεγαλύτερη μαγκιά και οικονομική επιφάνεια. Εγώ κάθομαι σε αυτή, επειδή το καλοκαίρι κάποιοι με επέλεξαν. Και δεν αρνήθηκα αυτή την πρόταση, γιατί αν και πέρασα λίγο από την Αμαλιάδα, ο κόσμος με εκτίμησε και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Σήμερα ο κόσμος του Αστέρα ξύπνησε, αλλά σηκώθηκε μόνο το ένα πόδι από πόδι από το κρεβάτι. Πρέπει να σηκωθεί και το άλλο πόδι την άλλη βδομάδα και να έρθει στο γήπεδο, να συμπαρασταθεί σε αυτή την προσπάθεια που κάνει αυτός ο άνθρωπος, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, όπως και άλλοι που είναι δίπλα του. Σε αυτή την προσπάθεια θα ήθελα κοντά και τον Κώστα Νικολόπουλο και κάνω έκκληση να γυρίσει πίσω. Όπως θέλω και άλλους παλιούς παράγοντες. Η Αμαλιάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή, η πόλη της Αμαλιάδας, σε μια αθλητική άνοδο. Μέσω του Αστέρα, ο οποίος είχε χρόνια να ξεκινήσει με 3χ3. Όπως επίσης και στο μπάσκετ με τον Κόροιβο. Και εύχομαι να τα καταφέρουν και οι δυο και η πόλη να πάρει αυτό που της αξίζει. Εύχομαι να κάτσουν όλοι να σκεφτούν όλα αυτά. Θέλω να πιστεύω ότι ο δήμαρχος θα κάνει τα πάντα, ώστε η ομάδα να μπορέσει να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Αυτό το γήπεδο δεν μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα. Είναι κρίμα ο Αστέρας να είναι πρώτος και να είναι υποχρεωμένος να αλλάξει έδρα.

Περιμένω από τον δήμαρχο να κάνει τα έργα που είχε υποσχεθεί να γίνουν. Μέχρι τώρα όμως κ. Χρήστο, δεν έχει γίνει τίποτα. Βλέπω μια αδράνεια και μια στενοχώρια από όλους μας εδώ. Δεν μπορεί ο Αστέρας με δικά του χρήματα να συντηρεί συνέχεια τις εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου. Όχι, κ. Χρήστο, να πας να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι του περιφερειάρχη, το χέρι στο τραπέζι του υφυπουργού αθλητισμού. Το γήπεδο δεν είναι μόνο του Αστέρα, είναι όλων των πολιτών. Το γήπεδο αυτό δεν μπορεί να φιλοξενήσει δημοσιογράφους, το γήπεδο αυτό δεν έχει στέγαστρο, δεν έχει βαφτεί η κερκίδα. Δεν έχει αρκετές προϋποθέσεις. Δεν θα σταθώ μόνο στον αγωνιστικό χώρο που δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο, ούτε στο βοηθητικό που δεν μπορεί να κάνει η ομάδα προπόνηση. Το είχαμε φτιάξει το γήπεδο, με πόνο και με αγάπη. Αλλά μέσα σε δυο μήνες τι έκαναν όλοι; Πώς θα καταστρέψουν το γήπεδο κοίταξαν; Όχι κύριοι, έτσι το ποδόσφαιρο δεν πάει μπροστά.

Όσο για την ομάδα, έχω να πω ότι η βρίσκεται ακόμα μόνο στην αρχή. Έχει πολύ δρόμο ακόμα, έχει λύπες, έχει χαρές, έχει πανηγυρισμούς. Έχει πολλά να περάσει. Αυτά όμως ξεπερνιούνται μόνο με αγάπη. Πρέπει να σταματήσουν όλοι να κάνουν τους ξερόλες. Δεν έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο από ξερόλες. Όταν κατεβάζεις έναν προπονητή από υψηλότερες κατηγορίες, όπως ο Τίμος Καβακάς, δεν έχει ανάγκη να του πουν τι θα κάνει. Ξέρει ο Καβακάς τι θα κάνει. Ούτε θα χρειαστεί να του πούμε εμείς. Εγώ τουλάχιστον, 26 χρόνια στο ποδόσφαιρο και ποτέ δεν ενεπλάκην στο έργο του προπονητή. Αφήστε μας λοιπόν, κάτι ξέρουμε παραπάνω».

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial