Ο Αστέρας σε σχολεία της Αμαλιάδας …

Ο Αστέρας σε σχολεία της Αμαλιάδας

Επίσκεψη σε σχολεία της Αμαλιάδας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Αστέρα Αμαλιάδας, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να μοιράζουν εισιτήρια στους μικρούς μαθητές. Ειδικότερα οι Βυσσινί, επισκέφθηκαν το 3ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας και το 5ο Δημοτικό Αμαλιάδας.

Οι ποδοσφαιριστές που επισκέφθηκαν τους μαθητές, ήταν οι Δημήτρης Αρβανίτης, Ματθαίος Μαρουκάκης, Κώστας Μπανούσης, Αλμπέρτο Ενγκουέμ, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Νίκο Παλυβό και την Ντία Κανελλακοπούλου.
Είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους μαθητές, να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν την κοινή τους αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα μοίρασαν εισιτήρια και έδωσαν ραντεβού για την Κυριακή στο γήπεδο, στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τν Τσικλητήρα Πύλου. Η χαρά των παιδιών ήταν εμφανέστατη, όπως και ο ενθουσιασμός τους, καθώς την Κυριακή θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όλοι μαζί την εμπειρία και τη μαγεία ενός ποδοσφαιρικού παιχνιδιού.

Ο Αστέρας Αμαλιάδας, έχει προτεραιότητα να φέρει την οικογένεια στο γήπεδο και να μετατρέψει το χώρο του ποδοσφαίρου σε ένα χώρο ψυχαγωγίας, σε αθλητικά πλαίσια και χωρίς ακρότητες. Και καλύτερος τρόπος πέρα από την παρουσία μαθητών στις εξέδρες, δεν θα μπορούσε να υπάρχει.

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial