Αστέρας και «ΑΒ Food Market» και φέτος μαζί …

Αστέρας και «ΑΒ Food Market» και φέτος μαζί

Ανακοινώνεται ότι η κοινή πορεία μας με την ΑΒ Food Market Αμαλιάδας συνεχίζεται και γι΄αυτή τη σεζόν, καθώς παραμένει μεγάλος χορηγός της φανέλας του Αστέρα Αμαλιάδας.

Μια ραγδαία αναπτυσσόμενη επιχείρηση Σούπερ Μάρκετ, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη και διαρκή προσπάθεια του Αστέρα για επιτυχίες και προβολή της περιοχής μας. Κάθε επιτυχία του Αστέρα είναι προβολή και διαφήμιση για την Αμαλιάδα και την Ηλεία, κάθε εταιρεία που βρίσκεται πλάι στον Αστέρα, βοηθάει στην ενίσχυση και την κατάκτηση νέων επιτυχιών της ομάδας, στηρίζοντας τον τόπο στον οποίο δραστηριοποιείται. Η ΑΒ Food Market Αμαλιάδας, ξεχώρισε ανάμεσα σε άλλες εταιρείες οι οποίες είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον για να αποκτήσουν το εμπρός μέρος της φανέλας του Αστέρα Αμαλιάδας.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη κ. Χρήστο Μπεβούδα και εύχεται και άλλες εταιρείες στο μέλλον να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Ευχόμαστε να έχουμε μια καλή σεζόν από κοινού, σε όλα τα επίπεδα και στο τέλος όλοι μαζί, να μοιραστούμε τη χαρά της κατάκτησης του κοινού μας στόχου.

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial