Άνετη επικράτηση (1-6) στο Λεωνίδιο …

Άνετη επικράτηση (1-6) στο Λεωνίδιο

Άνετη επικράτηση με 6-1 μέσα στο Λεωνίδιο πέτυχε ο Αστέρας Αμαλιάδας και έκανε το 5χ5 νίκες, σε αυτό το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος.
Ο Αστέρας σημείωσε το πιο γρήγορο μέχρι τώρα γκολ στο Πρωτάθλημα. Στο 35ο δευτερόλεπτο ο Κέρι άνοιξε το σκορ και μαζί το δρόμο για τη νίκη. Στο 22’ ο Τόρες έκανε το 0-2, ενώ ο Κέρι και πάλι στο 33’ έγραψε το 0-3.
Στην επανάληψη, οι Βυσσινί του Τίμου Καβακά, σημείωσαν ακόμα τρία τέρματα. Ο Μαρουκάκης στο 52’ πέτυχε το 0-4, ενώ ο Κέρι πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο 78’. Ο Μαρουκάκης έκανε το 0-6 στο 82′ , με το Λεωνίδιο να πετυχαίνει το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με τον Χιώτη.

Λεωνίδιο: Κ. Γιαννούσης, Γρ. Λάτσης, Βρεττάκης (46’ Καττής), Κυρίος (90’ Μπαϊρακτάρι), Μπούρας, Σ. Γιαννούσης, Χιώτης, Τσεμπελής, Λάλας (65’ Δολιανίτης), Κατσικαδάς, Μπακάλης-Κέλλυ (68’ Γεωργ. Λάτσης).

Αστέρας Αμαλιάδας: Καβουσάκης, Μπούζουρας (68’ Παγώνης), Μπουτσικάκης (75’ Παπαδόπουλος), Σταθάκης, Αρβανίτης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης (60’ Κυριάκος), Ρόβας, Μαρουκάκης, Κέρι, Τόρες (81’ Κασάπης).

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial

One Response to “Άνετη επικράτηση (1-6) στο Λεωνίδιο …”