Επίσκεψη στο 1ο Νυχτερινό Λύκειο Αμαλιάδας …


Επίσκεψη στο 1ο Νυχτερινό Λύκειο Αμαλιάδας

Το 1ο νυχτερινό Λύκειο Αμαλιάδας επισκέφθηκε ο Αστέρας Αμαλιάδας πριν από λίγο, προκειμένου να μοιράσει εισιτήρια στους μαθητές. Η αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών μας έτυχε θερμής υποδοχής από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές. Τους προσέφεραν γλυκά και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το παιχνίδι της Κυριακής. Με τη σειρά τους οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα τους ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία, τους προσέφεραν δωρεάν εισιτήρια για το παιχνίδι και τους έκλεισαν ραντεβού για την Κυριακή στο γήπεδο, όπου και υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να χαρίσουν ακόμα μια σπουδαία νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα που πήγαν ήταν οι Νίκος Μπουζούρας, Γιώργος Τσάμης, Ηλίας Κασάπης και Γιώργος Μπαρμπαρούσης. Τους υποδέχθηκαν οι καθηγητές, όπως ο διευθυντής κ. Χριστόπουλος, η αναπληρώτρια διευθυντής κ. Θεοδόση, καθώς και ο καθηγητής Γιώργος Στασινόπουλος, από τους πιο πιστούς φίλους του Αστέρα Αμαλιάδας.
Ο διευθυντής του Λυκείου, κ. Γιάννης Χριστόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον Αστέρα Αμαλιάδας για την επίσκεψη και την προσφορά εισιτηρίων, ανέφερε: «Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα του Αστέρα της Αμαλιάδας, καλή πορεία και άνοδο στη Β΄ Εθνική. Παρακολουθώ φέτος από κοντά την ομάδα και την πορεία της. Βλέπω ότι το Δ.Σ. φέτος είναι ένα ισχυρό Δ.Σ. και ότι η πόλη συμπαρίσταται στην ομάδα. Και εύχομαι το καλύτερο στο τέλος της περιόδου».

Με τη σειρά του ο Νίκος Μπουζούρας, ευχαρίστησε τον διευθυντή του 1ου Λυκείου και ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε κ. διευθυντά τόσο για τα καλά σας λόγια, όσο και για τη φιλοξενία και για τα καλά λόγια που λέτε για την ομάδα μας. Σκοπός μας είναι την Κυριακή να έχουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται στο γήπεδο, να είναι κοντά στην προσπάθειά μας. Στο παιχνίδι της Κυριακής, όπως και σε όλα τα παιχνίδια, στόχος μας είναι η νίκη. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα για να χαρίσουμε στον κόσμο μας τη νίκη».

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial

One Response to “Επίσκεψη στο 1ο Νυχτερινό Λύκειο Αμαλιάδας …”