Απώλεια πρώτων βαθμών (2-2) με Αχαϊκή…

Απώλεια πρώτων βαθμών (2-2) με Αχαϊκή

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα της ομάδας μας, καθώς κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά και το γεγονός ότι στο πρώτο μέρος χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες, είχαν σαν αποτέλεσμα να χαθούν οι πρώτοι βαθμοί, στο σημερινό ισόπαλο 2-2 απέναντι στην Αχαϊκή.

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με φοβερό σουτ από τον Λόρενς Κέρι στο 6΄, αλλά η Αχαϊκή ισοφάρισε στο 9΄με τον Καραγιάννη. Έτσι έγινε το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι από την αρχή. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 24΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κέρι, το οποίο κέρδισε ο Μαρουκάκης σε ανατροπή από τον Δρακόπουλο, σε μια φάση που δεν αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Αχαϊκής, παρά το γεγονός ότι ο Μαρουκάκης βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Στο 36΄ο Μαρουκάκης δεν τα κατάφερε σε τε-α-τετ, ενώ στο 42΄ο Κέρι από κοντά και στη συνέχεια ο Μαρουκάκης, είδαν τη μπάλα να γκελάρει στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Δρακόπουλο, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.
Η Αχαϊκή, ισοφάρισε στο 65΄με κοντινό πλασέ του Αντωνόπουλου, έπειτα από αδράνεια των παικτών του Αστέρα.

Αστέρας : Καβουσάκης, Μπουζούρας Μπουτσικάκης, Σταθάκης (70′ Παπαδόπουλος), Αρβανίτης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης (55′ Κασνέτσι), Ρόβας (73′ Ν’Γκουέμ), Μαρουκάκης, Κέρι, Τόρες (63′ Κυριάκος)

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Πατάπης, Κοκκίνης, Κωνσταντινίδης, Καραγιάννης, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Σαμπανέι, Αλμπάνης (46′ Χαρίζι), Αντωνόπουλος (73′ Σταυρόπουλος).


facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial

One Response to “Απώλεια πρώτων βαθμών (2-2) με Αχαϊκή…”