Είμαστε εδώ, ξανά νικητές, πάντα πρώτοι! …

Είμαστε εδώ, ξανά νικητές, πάντα πρώτοι!

Με γκολ του Λόρι Κέρι στις καθυστερήσεις, ο Αστέρας επικράτησε με 1-0 στο ηλειακό ντέρμπι του ΠΑΟ Βάρδας, ένα δυνατό και πολύ κλειστό παιχνίδι, όπου οι Βυσσινί του Τίμου Καβακά συνάντησαν απέναντί τους ένα «τείχος», μια φοβερή ανασταλτική λειτουργία από τον ΠΑΟ Βάρδας, ο οποίος δεν απείλησε καθόλου όμως επιθετικά. Και δεν απείλησε επιθετικά, επειδή οι Βυσσινί δεν έκαναν παρά ελάχιστα λάθη, έπαιξαν με πάθος, με αποφασιστικότητα, αλλά και με πολύ μεγάλη ψυχραιμία, ακόμα και όταν φτάσαμε στις καθυστερήσεις και το γκολ δεν ερχόταν.
Στο 10′ ο Μελετίδης έκλεψε από τον Σταθάκη έκανε το πλασέ απκ πλάγια θέση άουτ. Στο 31΄το σουτ του Ρόβα έξω από την περιοχή, έφυγε άουτ, ενώ στο 40΄το φάουλ του Κέρι στα χέρια του Καπούταγλη.
Στο 75′, ο Αστέρας στάθηκε άτυχος, καθώς στο σουτ του Κέρι κόντραρε η μπάλα κόντραρε, ακολούθησε νέο σουτ του Σταθάκη, νέες καραμπόλες και εξ’ επαφής κεφαλιά του Μαρουκάκη στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 78′ η σέντρα του Κέρι, κατέληξε σε κεφαλιά του Μπαρμπαρούση άουτ. Στο 79′, νέο σουτ του Τόρες στην κίνηση κατέληξε άουτ.
Είχαμε μπει στο 95′, με τον Αστέρα πάντοτε να πιέζει στο μισό γήπεδο (σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος συνέβη αυτό), όταν μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα καταλήγει στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο επερχόμενος Κέρι με πλασέ προλαβαίνει τον Καπούταγλη στην έξοδο και σημειώνει το γκολ της νίκης.

Αστέρας: Καβουσάκης, Παγώνης (72′ Μπουζούρας), Παπαδόπουλος (79′ Μπουτσικάκης), Σταθάκης, Αρβανίτης, Μπανούσης, Κυριάκος (58′ Τόρες), Ρόβας (68′ Σταθάτος), Μαρουκάκης, Κέρι, Μπαρμπαρούσης.

Βάρδα: Καπούταγλης, Λιόσης, Καρούτης, Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Ντόμας (90′: Παλιάτσας), Μελετίδης (92′: Καλογερόπουλος), Κωνσταντινίδης (62′ Χούσα), Π. Πολίτης).

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial