Στον Αστέρα ο Θανάσης Αντωνόπουλος…

Στον Αστέρα ο Θανάσης Αντωνόπουλος

Ο Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επιστροφή του Θανάση Αντωνόπουλου στην ομάδα μας. Ο Αντωνόπουλος, είναι ένας ποδοσφαιριστής γέννημα-θρέμμα του Αστέρα Αμαλιάδας. Ευχόμαστε στον Θανάση Αντωνόπουλο, ο οποίος δεν είναι άγνωστος, καλή επάνοδο στην οικογένεια του Αστέρα μας και καλή επιτυχία.

Ο Θανάσης Αντωνόπουλος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αχαϊκή, προσήλθε στα γραφεία της ομάδας μας για να υπογράψει σε αυτήν. Πλάι του ο πρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Αγγελής, ο οποίος τον καλωσόρισε. Λίγο μετά, ο Θανάσης Αντωνόπουλος, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα Αμαλιάδας:

«Επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου και της πόλης μου. Αυτό είναι το πιο βασικό. Θα ήθελα να κάνω κάλεσμα σε όλο τον κόσμο, κάνοντας εγώ την αρχή, διότι μπορεί να έγιναν κάποια λάθη, όμως ας κάνω εγώ την αρχή. Θέλω να ενωθούμε όλοι μαζί, διότι ο Αστέρας έχει και τους ανθρώπους και τον κόσμο, να μπορέσει να πάει εκεί που του αξίζει. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα που έχει δημιουργηθεί από τον κ. Παπαγεωργίου, είναι μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Και εγώ θέλω να συμβάλλω σε αυτή την προσπάθεια. Αυτή είναι και η ουσία της επιστροφής μου. Μου ζητήθηκε και από τον κ. Αγγελή, να βοηθήσω στην προσπάθεια που κάνει ο Αστέρας. Και αυτό πρέπει να το καταλάβει και ο κόσμος. Και να έρθει κοντά και να αγκαλιάσει την ομάδα, όπως πολύ καλά ξέρει και μπορεί. Ο κόσμος της Αμαλιάδας μπορεί να το κάνει».

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial

One Response to “Στον Αστέρα ο Θανάσης Αντωνόπουλος…”