Σούλης Παπαδόπουλος: «Τα παιχνίδια μετά τις γιορτές κρύβουν δυσκολίες»…

Σούλης Παπαδόπουλος: «Τα παιχνίδια μετά τις γιορτές κρύβουν δυσκολίες»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας για το παιχνίδι ανέφερε:
«Πάντα τα παιχνίδια μετά τις γιορτές κρύβουν δυσκολίες. Είμαστε μια ομάδα η οποία τον τελευταίο καιρό δουλεύει σε διαφορετικά επίπεδα και πράγματα. Παίζαμε με μια καλή ομάδα, η οποία στο τελευταίο παιχνίδι νίκησε με ευρύ σκορ. Στο πρώτο μέρος ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Είχαμε όμως πει με τα παιδιά να μην αγχωθούμε και να μην βιαστούμε. Ο αντίπαλος έχει καλά κόρνερ και φάουλ και είχαμε δουλέψει καλά εκεί. Στην επανάληψη με την αλλαγή και του σχηματισμού, αλλά και εφόσον είμαστε καλύτεροι και σε ποιότητα και σε φυσική κατάσταση, θα τα καταφέρουμε. Τις τελευταίες είκοσι μέρες δουλεύουμε όπως σας είπα διαφορετικά. Σίγουρα αυτό θα έχει και επιπτώσεις, είχαμε έναν τραυματισμό, όμως δεν γίνεται διαφορετικά, όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό. Μπήκαμε καλά στο δεύτερο μέρος, πετύχαμε ένα γκολ, ξέραμε ότι θα ανοιχτεί ο αντίπαλος και έπρεπε να σημειώσουμε και δεύτερο γκολ. Έγινε και το δεύτερο γκολ και φτάσαμε σε μια πολύτιμη νίκη, απέναντι σε μια καλή ομάδα».
Ο Βασίλης Ρόβας, ανέφερε: «Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, αλλά και στη Ζάκυνθο. Ήμασταν διαβασμένοι και χάρη στον προπονητή μας έγινε το παιχνίδι όπως ακριβώς ήρθε. Είμαστε τυχεροί γιατί διαβάζει πολύ καλά τα παιχνίδια. Στο πρώτο μέρος η Ζάκυνθος όσο άντεχε ήταν καλή και διαβασμένη. Ξέραμε ότι στο δεύτερο μέρος θα βρίσκαμε περισσότερου χώρους και λόγω της φυσικής κατάστασης του αντιπάλου, αλλά και λόγω της δουλειάς που έχουμε κάνει εμείς όλο το τελευταίο διάστημα. Κάθε παιχνίδι για μας θα είναι Γολγοθάς. Πιστεύω ότι θα παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο. Δουλεύουμε με τέτοιο πλάνο ώστε η ομάδα να βελτιώνεται και να πάει σωστά και όπως πρέπει στα Πλέι Οφ, γιατί πιστεύω πως ό,τι και να γίνει, η ομάδα θα πάει στα Πλέι Οφ και θα βγει».

Ο τεχνικός της Ζακύνθου Μάρκος Στεφανίδης, ανέφερε: «Γνωρίζαμε ότι παίζουμε σε μια έδρα με μια ομάδα πολύ καλή, με ένα οιοτικό ρόστερ, η οποία πρωταγωνιστεί. Είαμε δουλεύει πάνω στον αντίπαλο, αλλά με την αλαγή προπονητή, αλλάζουν και κάποια πράγματα σε κάθε ομάδα. Ανταποκριθήκαμε καλά στο πρώτο μέρος. Και νομίζω ότι αδικούμαστε από το σκορ, καθώς χωρίς να παίζουμε αυτό που θέλουμε, μπορέσαμε να βγάλουμε κάποιες φάσεις στο στάδιο της μετάβασης και είχαμε μια κλασική ευκαιρία να σημειώσουμε γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρουμε».

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial