Δεν ήρθε η νίκη, μειώθηκε η διαφορά…

Δεν ήρθε η νίκη, μειώθηκε η διαφορά

Μπορεί να μην τα κατάφερε ο Αστέρας Αμαλιάδας στην Πύλο να φτάσει στη νίκη, όμως πέτυχε να μειώσει τη διαφορά στους -3 από τον Αστέρα Βλαχιώτη και πλέον να παίζονται όλα στα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος.
Ο Αστέρας είχε την υπεροχή, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος του. Κομβικό σημείο η γρήγορη ισοφάριση του Τσικλητήρα στο τελικό 1-1.

Στο 41’ ο Αστέρας είχε απ’ ευθείας φάουλ του Μπουντόπουλου από αριστερά, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Κόκκαλη. Το γκολ ήρθε στο 49΄. Απ’ ευθείας φάουλ του Κέρι από δεξιά, η μπάλα κατέληξε στην απέναντι γωνία του Κόκκαλη. Όμως στο 54’ , 1-1 με σουτ του Χατζηστάμου από δεξιά, έγινε το 1-1. Στο 73’, από φάουλ του Κέρι, έπεσε στην γωνία ο Κόκκαλης και έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 81’ από σουτ του Μαρουκάκη, η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Κόκκαλη. Μεγάλη ευκαιρία είχαμε και στο 83’ για τον Αστέρα, όταν από σουτ του Μπουντόπουλου απέκρουσε ο Κόκκαλης.
Κατά την προθέρμανση, ένιωσε ενοχλήσεις ο Τσάμης, με αποτέλεσμα θέση βασικού να πάρει κάτω από τα γκολπόστ ο Λέτσο.
Τσικλητήρας: Κόκκαλης, Σβίγγος, Γεωργιάδης, Αμπραχαμιάν, Σεντεμέντες, Νιόκκας, Κωστόπουλος (60’ Κλοτσίδας). Ρήγας, Πήλιος (92’ Χύσα), Τσάτσος (93’ Μάραντος), Χατζηστάμου (85’ Μεμά)
Αστέρας : Λέτσο, Μπουντόπουλος, Παπαδόπουλος, Παγώνης, Μπανούσης, Ενγκουέμ, Μπουζούρας (46’ Μαρουκάκης), Κασνέτση, Μπαρμπαρούσης (61’ Μηνάς), Κέρι, Τόρες.

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial