Την Κυριακή κάθε Αστερίτης, κάθε Αμαλιαδίτης, είναι στο γήπεδο…

Την Κυριακή κάθε Αστερίτης, κάθε Αμαλιαδίτης, είναι στο γήπεδο

Η ώρα του ηλειακού ντέρμπι έφτασε. Η συγκυριακή ήττα του πρώτου γύρου στον Πύργο, η οποία στοιχίζει στην ομάδα μας την πρώτη θέση, ανήκει στο παρελθόν. Ο Αστέρας μας επέστρεψε νικηφόρα από την Κάτω Αχαγιά και βρίσκεται σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση, ενώ την Κυριακή, το παιχνίδι απέναντι στον Πανηλειακό διεξάγεται στην Αμαλιάδα. Στο γήπεδό μας, εκεί που ο κόσμος της ομάδας ήρθε η ώρα να δείξει τη δύναμή του, να μεταφέρει τον παλμό του και να βοηθήσει την ομάδα μας να φτάσει στη νίκη, να παραμείνει σε τροχιά τίτλου.

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Η ώρα του κόσμου και η στιγμή της αναρρίχησης στην κορυφή πλησιάζει.
Την Κυριακή, κάθε Αστερίτης και κάθε Αμαλιαδίτης, θα βρίσκεται στο γήπεδο πλάι στον Αστέρα, την ομάδα της Αμαλιάδας, η οποία για πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια, διεκδικεί την άνοδό της στη Β΄ Εθνική.

Σε αυτή την ιστορική συγκυρία, σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι, δεν πρέπει να λείψει κανένας από το γήπεδο. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη του Αστέρα μας και δεν υπάρχει άλλος δρόμος, από εκείνον που οδηγεί στην πρώτη θέση.
Την Κυριακή δεν μπορεί να λείψει κανένας από το γήπεδο. Την Κυριακή, κρατάς εσύ το όνειρο ζωντανό και σηκώνεις τον Αστέρα στις πλάτες σου. Ο Αστέρας μας, η πρώτη δύναμη της Ηλείας και σύντομα η πρώτη δύναμη της Γ΄ Εθνικής, έχει ραντεβού με την ιστορία. Και ο κόσμος της, έχει ραντεβού με τον Αστέρα. Ραντεβού στο γήπεδο της Αμαλιάδας…
ΟΛΟΙ ΜΑΣ
#kratatooneirozontano

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial