Παπαδόπουλος: «Ήταν καθήκον μας να κερδίσουμε» …

Παπαδόπουλος: «Ήταν καθήκον μας να κερδίσουμε»

Ο τεχνικός του Αστέρα Αμαλιάδας Σούλης Παπαδόπουλος, μετά τη λήξη του τελικού Κυπέλλου Market In, ανέφερε:
«Όταν παίζεις έναν τελικό πρέπει να τον κερδίζεις, αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Ήταν καθήκον μας απέναντι στον πρόεδρο τον κ. Παπαγεωργίου που έχει κάνει τόσα, αλλά και απέναντι στον κόσμο. Βέβαια το μυαλό μας πάντα βρίσκεται στο Πρωτάθλημα. Πετύχαμε δυο γρήγορα γκολ. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ στις αντεπιθέσεις. Σίγουρα ο Ξενοφών ήταν πάρα πολύ καλός. Δεν περίμενα να είναι τόσο πολύ καλός. Είχε ευκαιρίες, είχαμε και εμείς. Δεν είμαστε τόσο καλοί στα τελειώματα. Πήγαμε πάντως πολύ καλά. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Ελπίζω να μην μας επηρεάσει αυτό, γιατί τον τελευταίο μήνα παίζουμε συνέχεια Κυριακή-Τετάρτη. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλά την Κυριακή, να πάρουμε και το πρωτάθλημα, που είναι ο μεγάλος μας στόχος».

Παναγιωτακόπουλος: “Γλυκιά ήττα”

Την άποψή του για την έκβαση του τελικού Κυπέλλου Market In, κατέθεσε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Ξενοφώντα Ντίνος Παναγιωτακόπουλος:
«Όταν στο 10΄χάνεις 2-0, τα πράγματα είναι δύσκολα. Δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε, αλλά δεν βγήκαμε άτακτα μπροστά. Γιατί όταν το κάνεις αυτό, μπορεί να υπάρξει διασυρμός. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα ο Αστέρας. Θεωρώ ότι μετά το 20΄ ισορροπήσαμε. Και αυτό δεν έγινε επειδή είχαμε φάει γκολ. Έγινε επειδή συνήθως αυτό συμβαίνει όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα. Χρειάζεσαι περίπου ένα εικοσάλεπτο να ισορροπήσεις, να βρεις τα πατήματά σου και να δεις πού πας. Αυτό έγινε. Νομίζω ότι σήμερα ο Ξενοφών έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Αν κάναμε ένα γκολ και το σκορ γινόταν 2-1, μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι. Είναι μια γλυκιά ήττα, γιατί κερδίσαμε πολλά πράγματα. Με μια απόδοση η οποία δείχνει ότι μπορούμε αν μπούμε στα Πλέι Οφ, να πάμε και να διεκδικήσουμε κάτι καλό».

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial