Αποδέκτες πολλαπλών συγχαρητηρίων οι Πρωταθλητές μας …

Αποδέκτες πολλαπλών συγχαρητηρίων οι Πρωταθλητές μας

Τα πρώτα συγχαρητήρια έλαβε η ομάδα μας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Ο ΠΑΟ Βάρδας, με ανακοίνωσή του ανέφερε:
«Το Δ.Σ του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ συγχαίρει θερμά το ηλειακό σωματείο του ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 5ο ομίλου της Γ’ Εθνικής καθώς και τους ποδοσφαιριστές αυτής για την επιτυχία και το δικαίωμα συμμετοχής της ομάδας στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Β’ Εθνική. Μια συμμετοχή που ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια των ομάδων και αφορά όλο το νομό Ηλείας αποδεικνύοντας περίτρανα το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο είναι και θα είναι για όλους μας το μέσο προόδου και συσπείρωσης όλων για το κοινό συμφέρον! Ευχόμαστε καλή επιτυχία και πραγματοποίηση των στόχων με άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία».

Η ΚΑΕ Κόροιβος, απέστειλε συγχαρητήρια ανακοίνωση: «Η οικογένεια του Κόροιβου συγχαίρει τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αστέρα Αμαλιάδας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στο 5ο Όμιλο της Football League 2. Παράλληλα, η ομάδα μας εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στον Αστέρα Αμαλιάδας στους αγώνες που θα δώσει στα μπαράζ για την άνοδο στη Football League».

Ο Δήμος Ήλιδας και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος εξέφρασαν τα συγχαρητήρια: «Συγχαίρω θερμά τον ΑΣΤΕΡΑ μας για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και είμαι βέβαιος ότι, με την πολύτιμη συνδρομή όλων η ιστορική ομάδα της Αμαλιάδας θα επιτύχει και τον επόμενο στόχο της, που είναι αυτός της πολυπόθητης ανόδου. Οι άνθρωποι του συλλόγου και ο φίλαθλος κόσμος του Δήμου μας με την παρουσία τους στην φετινή αγωνιστική περίοδο τίμησαν την αθλητική παράδοση της περιοχής και αποτελούν λαμπρό παράδειγμα για το μέλλον.
Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσετε να μας κάνετε όλους υπερήφανους!».

Συγχαρητήρια εξέδωσε και το ΝΠΔΔ Δήμου Ήλιδας «Ηλείος»: «Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Ήλιδας «Ο ΗΛΕΙΟΣ» κ. Αλέξανδρος Μανωλόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου συγχαίρουν το Ποδοσφαιρικό Σωματείο του ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ για τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος στον 5ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ευχόμενοι στους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση να κατακτήσουν και τον επόμενο στόχο της ανόδου στην Football League, μέσω των επερχόμενων αγώνων μπαράζ. Με την επιτυχία τους αυτή έκαναν υπερήφανο τον κόσμο της Αμαλιάδας».

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε επίσης η ΕΠΣ Ηλείας, ευχόμενη ταυτόχρονα και καλή επιτυχία στα Μπαράζ Ανόδου στη Football League..

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial