Την Τετάρτη «μιλά» η «καρδιά του Πρωταθλητή», «μιλά» η έδρα…

Την Τετάρτη «μιλά» η «καρδιά του Πρωταθλητή», «μιλά» η έδρα

Ο Αστέρας Αμαλιάδας γνώρισε άδικη ήττα από τον Ηρόδοτο στην Κρήτη. Μια ήττα που αδικεί την προσπάθεια και την εμφάνιση. Χάθηκε μια «μάχη». Δεν χάθηκε όμως ο «πόλεμος», ο οποίος τώρα ξεκινάει. Είμαστε Πρωταθλητές και οι Πρωταθλητές δεν λυγίζουν ποτέ. Τα μπαράζ για την άνοδο στη Football League έρχονται τώρα στην Αμαλιάδα και είναι η ώρα να μιλήσει ο κόσμος της ομάδας, να μιλήσει και η έδρα. Η ομάδα μας, έχει την ευκαιρία να φτάσει στο στόχο της. Και ο κόσμος της, έχει τη δυνατότητα να βρεθεί και να βοηθήσει από κοντά την προσπάθεια. Η μεγάλη στιγμή που η Αμαλιάδα και ο Αστέρας περίμεναν 47 χρόνια, έφτασε. Μεθαύριο Τετάρτη στις 5μ.μ.,η ομάδα μας υποδέχεται τον Αήττητο Σπάτων για τα μπαράζ ανόδου στη Football League. Από το παιχνίδι αυτό δεν πρέπει να λείψει κανένας. Το γήπεδο πρέπει να γεμίσει και να σπρώξει τα 11 παλικάρια του Αστέρα στη νίκη. Μια νίκη η οποία θα μας βάλει γερά στο παιχνίδι της ανόδου.
Μεθαύριο Τετάρτη, 2 Μάη, όλοι στο γήπεδο. Ο Αστέρας μας καλεί, ο Αστέρας μας έχει ανάγκη. Είμαστε Πρωταθλητές και οι Πρωταθλητές ποτέ δεν «λυγίζουν»…
Την Τετάρτη όλοι στο γήπεδο…
#kratatooneirozontano

facebook.com/AsterasAmaliadasOfficial

3 Σχόλια “Την Τετάρτη «μιλά» η «καρδιά του Πρωταθλητή», «μιλά» η έδρα…”

  1. Ανώνυμος

    Κατα την διάρκεια του πρωταθλήματος δεν υπηρχε καμμία ενημέρωση οτι η ομάδα χτυπάει την πόρτα της β εθνικής.δεν ειναι λιγοι αυτοί οι ετεροδημότες που ακόμα θυμόμαστε τα μπαράζ με την Δήμητρα Τρικάλων και το σόου του λιουπη.ουτε λησμονούμε τις μαχες στην β εθνική με τα Γιάννενα του Όσκαρ αλβαρεζ και τον οφη…επρεπε η δημοσίευση αυτη να έχει γίνει πολυ νωρίτερα ωστε να αφυπνιστουμε ολοι οι ετεροδημότες έγκαιρα…χρειαζεται πιο πολυ τσαγανό ρε παιδια!!!